10 ідей подарунків для любителів фітнесу

Ви ставите питанням, чим порадувати своїх близьких на Різдво, які люблять здоровий спосіб життя і тренування? Можливо, ми можемо допомогти вам вибрати відповідний фітнес-подарунок. Ми підготували 10 різдвяних ідей подарунків для кожного любителя фітнесу. Подивимося!

1.Спортивні-аксесуари

Якщо ви живете з бігуном, спортсменом або бодибилдером, їм однозначно сподобаються якісні спортивні аксесуари. Можна знайти широкий асортимент екіпіровки, без якої не обійдеться справжній спортсмен. Що ж це?

Аксесуари для тренувань будинку:
  • Фітнес гумки - служить в якості доповнення до вашого власній вазі. Завдяки фітнес гумки ви можете зміцнити і розтягнути м'язи, а також ефективно зміцнити все тіло.
  • Фітбол - покращує загальну стабільність і баланс під час вправ і сприяє правильній поставі. Він підходить для людей, які тренують спину і прес не виходячи з дому.
  • Масажний роллікі - це масажний акссесуар для поліпшення загальної рухливості тіла. Масажний ролик також використовується для міофасціального самомасажу, техніки розслаблення і розтягування м'язів і сухожиль.
  • Гімнастичний ролик - аксесуар для сильного преса. Якщо ви хочете порадувати спортсмена, який хоче красивий прес на Різдво, гімнастичний ролик буде для нього правильним подарунком.
  • Килимок для вправ - порадує кожного шанувальника йоги, а завдяки нескользкой поверхні він ідеально підходить для занять вдома.
  • Скакалка - не просто іграшка для маленьких дітей. Завдяки цьому аксесуару ви можете перейти на кардіо і HIIT тренування. Виберете серед широкого асортименту скакалок, в тому числі тих, які вимірюють час і кількість стрибків.
Аксесуари для тренувань у спортзалі:
  • Лямки і гаки для тяги - призначені для посилення хвата при виконанні вправ зі штангою і підйому важких предметів. Вони ідеально підходять для людей, які регулярно роблять станову тягу.
  • Атлетичні пояси - зміцнюють спину при підйомі важких предметів.
  • Рукавички для залу - захищають руки і долоні від можливих травм при тренуваннях з гантелями або вправами на брусах.
  • Бинти для тренувань - використовуються для зміцнення суглобів під час вправ. Існує 3 види бинтів, для зап'ястя, ліктів і колін, які відмінно фіксують суглоби і допомагають запобігти травми.
  • Чохол для мобільного телефону - ідеально підходить для тих, хто любить слухати музику під час тренувань.
  • Рушник - можна використовувати не тільки для витирання поту під час тренувань, але і як килимок. Без цього аксесуара в багатьох спортзалах не дозволяють користуватися тренажерами.

2. Спортивна пляшка або стильний шейкер

Спортивна пляшка і шейкер є практичними засобами для підтримки режиму пиття для спортсменів, які приймають протеїн або інші харчові добавки в порошку.

Ви можете вибрати відповідний шейкер або пляшку на основі різних параметрів. Залежно від обсягу, в асортименті ви знайдете шейкер об'ємом від 400 до 700 мл або популярний 1,8-літровий гідратор. Вибираючи матеріал, зверніть увагу на нетоксичний пластик, які не містять BPA і DEHP, або візьміть високоякісний шейкер з нержавіючої сталі. Багато шейкери і пляшки мають форму, яка зручно лежить в руці. Різнобарвний асортимент продукції і унікальний дизайн однозначно переконають вас купити шейкер як подарунок під ялинку.

3. Фітнес-браслет

Фітнес-браслет стали частиною повсякденного життя не тільки спортсменів. Їх також використовують звичайні люди, які хочуть стежити за своїм здоров'ям і фізичною активністю. Браслети можуть контролювати рух, сон і мати вбудований крокомір або пульсометр. Як правило, більш якісні і дорогі фітнес-браслети можуть бути водонепроникними і навіть підраховувати витрачені калорії. При покупці фітнес-браслета бажано подумати про те, чого очікує людина, яка отримає подарунок від браслета і скільки ви готові витратити грошей.

4. Фітнес бокс

Ще один спосіб порадувати любителів фітнесу - зібрати для них подарунковий набір. Скомбінуйте харчові добавки, вітаміни, мінерали та аксесуари для тренувань або одяг, щоб зробити оригінальний подарунок. Спочатку подумайте про інтереси або фітнес-цілях вашого друга, а потім виберіть з безлічі фітнес-подарунків.

Любителям правильного харчування і кулінарії напевно сподобаються прогресивні продукти і низькокалорійні інгредієнти. Для веганів можна підібрати веганські протеїн або зелені суперпродукти. Для інших спортсменів підійдуть харчові добавки у вигляді протеїну, амінокислот BCAA і жироспалювачів. Також якщо хочете корисний подарунок, спробуйте вибрати вітаміни і мінерали, омега-жирні кислоти або комплекси для суглобів. Дівчатам точно сподобається колаген для підтримки міцних волосся, нігтів і сяючої шкіри. Фітнес бокс зібраний з любов'ю під ялинкою скаже більше тисячі слів.

5. Спортивна сумка і сумка для їжі

Спортивна сумка - обов'язковий аксесуар будь-якого спортсмена. У ній можна легко упакувати всі необхідні аксесуари для тренувань - від рушника до одягу і шейкера. Деякі з сумок також містять місце для взуття.

Сумка для їжі відрізняється від класичної спортивної сумки своєю внутрішньою структурою. По суті, це практичний органайзер, де кожен любитель фітнесу може зберігати заздалегідь приготовлену їжу і взяти її з собою куди угодно.Сумка для їжі виготовлена ​​з якісного матеріалу, який зберігає їжу свіжою протягом декількох годин.

6. Спортивний одяг для чоловіків

Якщо ви думаєте, чим порадувати свого хлопця, брата або друга на Різдво, повірте, стильна спортивний одяг - це відмінний подарунок. Ви можете вибрати з безлічі варіантів, таких як спортивні футболки та майки, вільні і еластичні шорти і спортивні штани, толстовки для холодної погоди, модні кепки і бейсболки. Для любителів інтервальних тренувань напевно підійде стильна компрессионная одяг. Однак не варто забувати про таку перевіреної різдвяної класики, як шкарпетки.

7. Спортивний одяг для жінок

Ви знайомі з жінкою, яка не хотіла б одяг отримати одяг в подарунок? Ми ні! Крім того, коли мова йде про жінок, які люблять спорт, вони точно зрадіють будь-якому спортивному предмету. Ви можете вибрати з барвистих спортивних футболок або стильних футболок або шорт, щоб підкреслити красиві ноги і талію. Кожна спортсменка також буде в захваті від красивого спортивного топа, який їй точно знадобиться в гардеробі. У холодну погоду кожна жінка гідно оцінить теплу спортивну толстовку, яка допоможе зігрітися не тільки в тренажерному залі, але і вдома.

8. Фітнес книги, книга рецептів і щоденник

Книги - це традиційний подарунок, який точно нічого не зіпсує. Особливу категорію складають фітнес-книги, в яких містяться різні поради для вправ і ідеї про те, як поліпшити свої тренування. Фітнес-кулінарні книги і рецепти також є хорошим подарунком, який сповнений ідей для смачних і корисних страв або низькокалорійних десертів. Подаруйте фітнес-щоденник, щоб той хто його отримав міг записувати свій прогрес і підтримка здорової дієти. На додаток до календаря, він включає в себе різні мотиваційні цитати, поради по вправам і рецепти здорових закусок.

9. Навушники

Було доведено, що прослуховування музики під час вправ мотивує поліпшення фізичної працездатності. Тому навушники повинні бути присутніми в екіпіровці будь-якого спортсмена і меломана в одному. Більш того, це універсальний подарунок як для жінок, так і для чоловіків. Ви можете вибрати класичні навушники-вкладиші, бездротові навушники, а також спортивні навушники, які адаптовані для прослуховування музики в русі.

10. Подарунковий сертифікат

Якщо ви не можете вибрати подарунок, ідеальне рішення - залишити вибір одержувачу. У цьому випадку використовуйте подарунковий сертифікат, який ви знайдете практично в будь-якому звичайному або інтернет-магазині. Ви можете вибрати із запропонованого цінового діапазону подарункового сертифіката, і вам не доведеться турбуватися про те, що ви не знаєте потрібний розмір або смак. Крім того, ваш друг або знайомий вибере те, що йому дійсно потрібно.

Рада під кінець - пам'ятайте, Різдво вже зовсім скоро, тому ви не повинні залишати вибір і покупку різдвяних подарунків в останню хвилину. Ми твердо віримо, що ми допомогли вам з ідеями подарунків, які порадують ваших близьких і друзів. Поділіться цими порадами, щоб іншим було легше вибрати різдвяні подарунки. Напишіть нам коментарях, що б ви хотіли побачити під Різдвяною ялинкою.

Популярные сообщения из этого блога

Вправи для пружною і сильною задньої поверхні стегна

7 ситних закусок, які можна взяти з собою куди завгодно