7 ситних закусок, які можна взяти з собою куди завгодно

Напевно вам теж часто хочеться перекусити чимось солодким. Однак не варто шукати торговий автомат з швидкими закусками. Адже такі закуски не тільки шкідливі для здоров'я, сповнені жирів і вуглеводів, вони також містять консерванти, які часто чинять негативний вплив на організм (як наприклад, алергічні реакції).
Тому в цій статті ми поділимося з вами декількома ідеями для закусок, які допоможуть вам уникнути вживання нездорової їжі, і в той же час ви насититеся, будете задоволені і сповнені енергії. Ознайомтеся з 7 ідеями закусок, які допоможуть впоратися з ненаситним почуттям голоду, а також їх можна взяти з собою на роботу.

1. Мигдаль, фініки або мікс горіхів

Мікс мигдалю і фініків - це ідеальна закуска, яку ви можете спокійно зберігати в ящику робочого столу. На додаток до відмінної смаку комбінації, ви заповните запаси здорових жирів, білка і, завдяки фінікам, і запас вуглеводів, які надають вам енергію. Крім того, солодкий смак фініків задовольнить бажання солодкого. Не дивлячись на те що, мигдаль і фініки мають повну поживну цінність, вони мають більш високу калорійність (особливо сушені фініки). Тому ми рекомендуємо не їсти всю упаковку за один раз.

2. Вівсяна каша з горіхами або протеїном

Вівсянка має високий вміст клітковини і особливо підходить для сніданку, але ви також можете з'їсти її в якості закуски. А саме тому, що такий перекус наситить вас до самої вечері. Щоб отримати більше білка і надати каші ще кращий смак, додайте протеїн. Але якщо ви хочете поліпшити здоров'я серця, додайте дрібку кориці і трохи волоських горіхів. Горіхи містять корисні жири і омега-жирні кислоти, які позитивно впливають на холестерин і серце. Кориця має протизапальні властивості, а також підходить при дієті.

3. Консервований тунець

Це точно не зашкодить, якщо ви застрахуєтеся на роботі і підготуватися до внезаптому почуттю голоду. Ідеально для такого випадку підійде консервований тунець. Тунець містить омега-3 жирні кислоти, його можна доповнити рисовими хлібцями і невеликою кількістю лимонного соку. 1 консерва тунця може містити приблизно 30 г білка. Незважаючи на ці переваги, ви повинні споживати його в міру, щоб звести до мінімуму споживання ртуті з тунця. Тим не менш, ви також можете спробувати смугастий тунець, в якому містить набагато менше ртуті.

4. Хумус з овочами

Не дивлячись на те, що свіжі овочі швидше псуються, це найкращі і корисні продукти, які ви можете вживати протягом дня.

Ідеальним варіантом є комбінація брокколі, моркви і цвітної капусти, яку, до речі, люблять вегетаріанці. А це имено тому, що вона відмінно насичує і містить мінімум калорій. Овочі відмінно підходять до хумус, який ви можете легко приготувати - просто збийте нут або горох. Дайте цієї суміші постояти кілька годин у воді і приправте лимонним соком або часником. Таким чином, в цій страві ви отримаєте поєднання ароматів і смаку, а також всі необхідні поживні речовини.

5. Інжир і гіркий шоколад

Дуже сильно хочеться чогось солодкого? Інжир і шоколад з високим вмістом какао - саме той солодкий перекус, який можна з'їсти без докорів сумління. Інжир містить залізо, велика кількість клітковини, калій і також відомий своїми протизапальними властивостями. Для шоколаду діє правильно: чим більше% какао, тим краще. Ми рекомендуємо як мінімум 70% шоколад.

6. Ягоди з грецьким йогуртом

Грецький йогурт з малиною, чорницею, ожиною або смородиною? Це однозначно класика. Ви навіть можете додати какао, яке містить антиоксиданти і насичує, без додавання зайвих калорій. Грецький йогурт - це білкова бомба - в ньому міститься досить білка, який організм легко засвоює і отримує з нього все, що йому потрібно. Ви можете додати в йогурт інжир, якщо у вас не ягідний сезон. Але самим ідеальним вибором є малина, яка містить більше клітковини, ніж інші ягоди.

7. Освіжаючий смузі

Корисний смузі з фруктів або овочів - відмінний перекус з користю для вашого організму. Додайте в смузі трохи Маки, яка допомагає зосередитися і підвищити рівень енергії. Цілком можливо, що на роботі немає міксера для приготування смузі. У такому випадку, ви можете приготувати смузі будинку і взяти з з собою на роботу. Смузі також підходить в якості ранкової закуски.
Ці закуски прості в приготуванні, мають відмінну поживну цінність і містять поживні речовини, які допоможуть вам подолати стресові ситуації і напружений робочий день. Ми сподіваємося, що ми хоча б трохи надихнули вас, і після прочитання цієї статті, ви будете вибирати корисні закуски. Поділіться з нами ідеями корисних закусок в коментарях. Якщо вам сподобалася наша стаття, обов'язково підтримайте нас репоста.

Популярные сообщения из этого блога

Вправи для пружною і сильною задньої поверхні стегна